Θυμηθείτε με Πέμπτη: Φως ένα κερί για ένα κατοικίδιο ζώο

Το κέντρο της Helen Woodward Animal ζητά από τους λάτρεις των κατοικίδιων ζώων σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης, βοηθώντας τους να θυμούνται τα εκατομμύρια των ορφανών οικογενειακών κατοικίδιων ζώων που έχασαν τη ζωή τους πάνω από Πέρυσι, και με την ευαισθητοποίηση στα εκατομμύρια των υγιεινών οικογενειακών κατοικίδιων ζώων που εξακολουθούν να περιμένουν την υιοθεσία. Η εκστρατεία ενθαρρύνει τα άτομα να ανάψουν ένα κερί στις 26 Σεπτεμβρίου (ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρικό κερί ή να το κάνετε αυτό ουσιαστικά – οι γάτες και τα κεριά δεν αναμειγνύονται καλά!) Και επιλέξτε να υιοθετήσετε, ελαχιστοποιώντας τα εκατομμύρια ορφανών οικογενειακών κατοικίδιων .

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε στο Remember Me την Πέμπτη:

Διαδώστε τη λέξη σχετικά με αυτήν την καμπάνια στα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Χρησιμοποιήστε hashtag #lightforpets

Αλλάξτε την εικόνα του προφίλ σας στο Facebook στο εικονίδιο Temember Me

Οργανώστε ή παρακολουθήστε μια τοπική τελετή φωτισμού κεριών κατοικίδιων ζώων

Φωτίστε ένα κερί στην εικονική γκαλερί κεριών

Εκπαιδεύστε τους άλλους για τις χαρές της υιοθέτησης

Για πολύ περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε με θυμάστε την Πέμπτη.

Το Helen Woodward Animal Center είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός όπου “οι άνθρωποι βοηθούν τα ζώα και τα ζώα να βοηθήσουν τους ανθρώπους”. Ιδρύθηκε το 1972 στο Rancho Santa Fe, Καλιφόρνια, το κέντρο προμηθεύει υπηρεσίες για περισσότερους από 57.000 ανθρώπους και χιλιάδες ζώα κάθε χρόνο μέσω υιοθεσιών, εκπαιδευτικών και θεραπευτικών προγραμμάτων τόσο στο χώρο όσο και σε όλη την κοινότητα.

Βασιλιάς Ingrid

«Το AAFP κυκλοφορεί νέες κατευθυντήριες γραμμές εμβολιασμού γάτας
Ειδική Κόμικ της Παρασκευής: Ζωή με τον Πρίγκιπα Πάνγκουρ απαγορεύει το χνουδωτό »

10 Σχόλια για να με θυμάσαι την Πέμπτη: Φως ένα κερί για ένα κατοικίδιο ζώο

Η Laura Hoffman λέει:

18 Οκτωβρίου 2013 στις 8:17 μ.μ.

Θα θυμάμαι για πάντα. Οι αναμνήσεις σας θα είναι για πάντα μια ευλογία.

Απάντηση

Οι γάτες του νησιού λέει:

26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:32 μ.μ.

Ήμουν γάτα καταφυγίων. Αλλά ήμουν ένας από τους τυχερούς … βρήκα ένα σπίτι furever. Είμαι τρελός για όλα αυτά τα γατάκια καταφυγίων που δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο εγώ.

Έρνι

Απάντηση

Ο Caren Gittleman λέει:

26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:32 μ.μ.

Έχουμε ανάψει τη δική μας και κάναμε επίσης μια θέση, είναι μια μεγάλη μέρα.

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:15 μ.μ.

Σας ευχαριστούμε, όλοι, για τη συμμετοχή σας σε αυτή την εκδήλωση και για την κοινή χρήση των ιστότοπων των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Η συνειδητοποίηση είναι το πρώτο βήμα προς την αλλαγή και οι εκστρατείες όπως αυτή κάνουν τη διαφορά!

Απάντηση

Maxwell, Faraday & Allie λέει:

26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:01 μ.μ.

Αυτό είναι ιδιαίτερα οδυνηρό, δεδομένου ότι η τελευταία πλήρης εβδομάδα του Σεπτεμβρίου είναι επίσης η εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τα κωφά κατοικίδια – και έτσι πολλά κωφά κατοικίδια ζώα θεωρούνται λιγότερο υιοθετήσιμα.

Έτσι, φωτίζουμε το κερί μας για λογαριασμό τους … και για όλες τις άλλες διαφορετικές γάτες που μπορεί να είναι τυφλοί, ταλαντευόμενοι, τρίποδο, υποθυρεοειδές, έχουν ακτινική υποπλασία-ή οποιοδήποτε αριθμό άλλων προϋποθέσεων που προκαλούν ευθανασία.

Πάρα πολύ δεν δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να γνωρίζουν μια αγαπημένη οικογένεια για πάντα επειδή ήταν διαφορετικές με κάποιο τρόπο. Θα αγκαλιάσουμε το Maxwell μας πολύ σφιχτά απόψε – σε μνήμη τους.

Απάντηση

Η Angela Gosselin λέει:

26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:18 μ.μ.

Αλλάξα τη φωτογραφία του εξώφυλλου στο Facebook για να θυμηθώ την Πέμπτη θέμα =^..^= στη μνήμη του… ..

Απάντηση

Ο Βίκι Χόρντεν λέει:

26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 μ.μ.

Τι καταπληκτική ιδέα !!!! Θα ανάψω ένα κερί όταν φτάσω στο σπίτι. Κρατάω τα κεριά μου όπου οι γάτες μου δεν μπορούν να τους ενοχλήσουν. Ενώ απολαμβάνω την τηλεόραση, θα μπορέσω να κοιτάξω το κερί και να σκεφτώ όλα τα αθώα furbabies που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Μοιράζομαι τα άρθρα τακτικά στο Facebook για σκύλους και γατάκια που χρειάζονται σπίτια. Πολλά καταφύγια εξακολουθούν να ευθανατίζουν εάν αυτά τα μωρά δεν διασωθούν ή υιοθετούνται μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Μοιράστηκα επίσης αυτό στο Facebook, ώστε οι φίλοι μου να μπορούν να το δουν και ίσως να κάνουν κάτι για τους γούνιους φίλους μας.

Απάντηση

Ο Sue Brandes λέει:

26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:21 π.μ.

Άφησα ένα κερί και μοιράστηκα στο FB, το Twitter και το Google +. Ελπίζω ότι όλα τα ζώα μπορούν να πάρουν καλά σπίτια.

Απάντηση

Το Τέξας λέει:

26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:27 π.μ.

Ελπίζουμε επίσης ότι θα βοηθήσει, αν μόνο λίγο.
Φουρτσάρο

Απάντηση

Ο Marg λέει:

26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:59 π.μ.

Αυτή είναι μια τόσο καλή ιδέα. Αν μόνο θα μπορούσαμε να βρούμε έναν τρόπο να βγάλουμε τη λέξη σε όλους τους ανθρώπους που έχουν γάτες και σκυλιά για να τους πάρουν spayed και στειρωμένο. Είναι τόσο σημαντικό και θα βοηθούσε να κρατήσει τους αριθμούς των καταφυγίων κάτω.

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Εργαζόμενος εναντίον ανεξάρτητου εργολάβουΕργαζόμενος εναντίον ανεξάρτητου εργολάβου

από την Jennifer Bishop-Jenkins, ICMG 30 Σεπτεμβρίου 2016 Τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες η βιομηχανία περιποίησης μας γνώρισε μια σημαντική ταχεία άνοδο από σχετικά υποτιμημένη σε εξαιρετικά επαγγελματίας. Η εντυπωσιακή επέκταση

H2O4K9 μπουκάλι νερού σκύλου καθώς και κύπελλο – Αξιολόγηση βίντεοH2O4K9 μπουκάλι νερού σκύλου καθώς και κύπελλο – Αξιολόγηση βίντεο

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που αναφέρεται σε αυτήν την ανάρτηση. Αυτή είναι η τρίτη καθώς και η

Kitty Vs. Guinea PigKitty Vs. Guinea Pig

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που επεσήμαναν σε αυτήν την ανάρτηση. Προσπαθώ κυρίως να μείνω στο θέμα