Cats & Dryers

από τον Kim Raisanen
5 Μαΐου 2017
Ορισμένες γάτες δεν πρέπει να ξηραίνονται από οποιοδήποτε στεγνωτήριο. Αλλά για εκείνους που ξηράμε, τόσο πιο ήσυχο είναι το στεγνωτήριο, τόσο καλύτερα είναι για τη γάτα! Οι γάτες ως επί το πλείστον δεν πειράζει να στεγνώσουν, απλά δεν τους αρέσει ο ήχος και το αίσθημα του αναγκαστικού αέρα στο πρόσωπό τους και τα μουστάκια.

Ανεξάρτητα από την τεχνική που αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε, τοποθετώντας ένα e -collar ή κουλουράκι μια πετσέτα γύρω από τους ώμους της γάτας θα εκτρέψει μερικούς από τον ήχο και τη ροή του αέρα. Μόλις εξοικειωθείτε με τις γάτες που καλύπτετε, θα ξέρετε ποιο στεγνωτήριο είναι εντάξει και ποιες τεχνικές δεν χρησιμοποιείτε.

Ξήρανση με πετσέτα

Χρησιμοποιώ μια πετσέτα θερμότερη για να ζεσταθεί οι πετσέτες μου στην αγορά για να μειώσω την ψύχρα του μπάνιο. Θέλουμε να κρατήσουμε τις γάτες ήρεμες και αυτό βοηθά πραγματικά. Τυλίγω το γατάκι στην θερμαινόμενη πετσέτα και καθόμουν μαζί του στην αγκαλιά μου για μερικά λεπτά. Όταν αυτή η πετσέτα είναι κορεσμένη, το αντικαθιστώ με μια άλλη θερμαινόμενη πετσέτα. Μπορεί να εκπλαγείτε πόσο νερό απορροφάται. Αυτή η τεχνική επιτρέπει στα μαλλιά να στεγνώσουν με ταχύτερο ρυθμό, μειώνοντας τον χρόνο ξήρανσης. Όταν έχω τη γάτα τυλιγμένη στην πετσέτα, θα καθαρίσω απαλά τα αυτιά του και θα πλένω το πρόσωπό του με ένα ζεστό ποτισμένο πανί και σαμπουάν χωρίς ξεπλύματα.
Διαφημίσεις

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν φυλές γάτας που πρέπει να στεγνώσουν μόνο τον αέρα; Το παλτό της Rex Breed μοιάζει με τα μαλλιά μιας γυναίκας που μόλις είχαν διατάξει. Με αυτές τις γάτες, μπορείτε να τα στεγνώσετε πολύ καλά και στη συνέχεια να βελτιώσετε τις μπούκλες τους με μια χτένα ψύλλων. Αν επρόκειτο να στεγνώσουμε τα παλτά τους, οι μπούκλες τους θα έσκαψαν παρόμοια με ένα φρεσκοκομμένο poodle. Αυτές οι μπούκλες είναι αυτό που δημιουργεί τη μοναδικότητά τους στη φυλή.

Εκτός από το Rex’s, η ξήρανση με πετσέτα είναι χρήσιμη για εκείνους τους αιλουροειδείς που δεν νομίζετε ότι θα ήρθαν ή θα μπορούσαν να ανεχθούν καθόλου ένα στεγνωτήριο. Αυτές οι γάτες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν φοβισμένους, φυσικά εύθραυστους, ηλικιωμένους (10+) ή επιθετικά.

Στεγνωτήριο χειρός

Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα καλά γνωστό στεγνωτήριο χειρός βιομηχανίας κατοικίδιων ζώων. Έχει 5 ταχύτητες ταχύτητας και 5 επίπεδα θέρμανσης, κουμπί ψύξης και κουμπί ιόντων. Αυτό το στεγνωτήριο έχει κρατήσει με καθημερινή χρήση για 4 χρόνια τώρα. Εάν μπορείτε να βρείτε ένα ήσυχο στεγνωτήριο πολλαπλών επιπέδων για ανθρώπινη χρήση, θα το χρησιμοποιούσα πριν χρησιμοποιήσω ένα στεγνωτήριο υψηλής ταχύτητας.

Υπάρχουν ευέλικτα χέρια groomer που μπορούν να κολλήσουν στο τραπέζι σας και να σφίξουν το χέρι που κρατιέται στη θέση του για ευκολία, ενεργώντας παρόμοια με ένα στεγνωτήριο βάσης. Έχω ένα από αυτά τα όπλα, αλλά εξακολουθώ να επιλέγω να έχω το στεγνωτήριο στο χέρι μου. Καθώς στεγνώω τη γάτα, τον χτενίζω επίσης. Μόλις λάβετε μια τεχνική που σας αρέσει, θα πάρετε πολύ πιο αποτελεσματική κατά τη διάρκεια του ξηρού χρόνου.

Στεγνωτήριο

Το στεγνωτήριο βάσης μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας στο σαλόνι. Η δυνατότητα ελιγμών, οι διαφορετικές ρυθμίσεις θερμότητας και οι ρυθμιζόμενες δυνατότητες κατεύθυνσης κατεύθυνσης καθιστούν αυτό το κομμάτι εξοπλισμού αξίζει την επένδυση που θα κάνατε στην αγορά ενός. Οι στεγνωτήρες Stand είναι ένας από τους πιο ήσυχους ξηραντήρες στην αγορά που είναι μια καταπληκτική τακτοποίηση για τις γάτες.

Στεγνωτήρια υψηλής ταχύτητας

Παρακαλώ μην κάνετε το λάθος να σκεφτείτε ότι πρέπει να φυσάτε ξηρά γάτες με ένα στεγνωτήρα υψηλής ταχύτητας. Αυτή είναι μια παλιά ιστορία συζύγων. Σίγουρα, υπάρχουν εκείνες οι γάτες που δεν φοβούνται από το υψηλό επίπεδο ανέμου και θορύβου του στεγνωτηρίου, αλλά για τη μεγάλη πλειοψηφία των γατών, η ταχύτητα του ήχου και του αέρα μπορεί να τις ένταση. Ορισμένες γάτες μπορούν να γίνουν τόσο άγχος ώστε να μπορούν να ουρήσουν ή να απολυθούν στο τραπέζι σας.

Ας πούμε ότι χρησιμοποιείτε ένα στεγνωτήριο υψηλής ταχύτητας και η γάτα ουρλιάζει, τώρα επιστρέφετε στο τετράγωνο που πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τη γάτα. Το επίπεδο έντασης της γάτας θα είναι υψηλότερο εξαιτίας αυτού και μπορεί να απογοητευτείτε λόγω της πρόσθετης εργασίας που εμπλέκεται σε αυτόν τον γαμπρό. Θυμηθείτε, το μυστικό για την περιποίηση της γάτας είναι να διατηρήσετε το περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο ήρεμο και ήσυχο. Εάν δεν έχετε απολύτως άλλη επιλογή, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα στεγνωτήρα υψηλής ταχύτητας, θα συνιστούσα να έχετε τη ροή αέρα στο χαμηλότερο επίπεδο και να αφαιρέσετε τον συμπυκνωτή. Μπορεί να θέλετε να τοποθετήσετε ένα e -collar ή μια πετσέτα στη γάτα για να τους εκτρέψετε από τη βιασύνη του ανέμου.

Στεγνωτήρια κλουβιών

Για μένα, οι στεγνωτήρες κλουβιών είναι πολύ πιο ανθρώπινα από τους στεγνωτήρες υψηλής ταχύτητας, αλλά οι γάτες δεν τους αρέσουν ο άνεμος στο πρόσωπό τους και τα μουστάκια. Εάν τοποθετήσετε μια βρεγμένη γάτα σε ένα κλουβί και ενεργοποιήσετε το στεγνωτήριο, η γάτα είναι πολύ πιο πιθανό να πάει στο πίσω μέρος του κλουβιού και να καμπυλώσει σε μια μπάλα. Πραγματικά δεν ξηραίνονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και μπορούν να γίνουν άγχος ή επιθετικοί. Πιθανότατα θα καταλήξετε να τοποθετήσετε τη γάτα στο τραπέζι σας και να τελειώσετε τον ξήρανση εκεί ούτως ή άλλως, οπότε μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα χέρι -held ή ένα στεγνωτήριο βάσης από την αρχή. Αλλά σε μια θετική σημείωση, υπάρχουν γάτες που θα ανεχθούν να στεγνώσουν κλουβί και πραγματικά περπατούν γύρω από το κλουβί σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ανεξάρτητα από το στεγνωτήριο που αποφασίζετε ότι λειτουργεί καλύτερα για τη γάτα, θυμηθείτε να το έχετε σε χαμηλή θερμική ρύθμιση. Περιγράφω ότι η θερμοκρασία είναι πιο ζεστή από το δωμάτιο, αλλά όχι τόσο ζεστό όσο θα στεγνώσετε τα μαλλιά σας. Κάνετε κάποια πειραματισμό και δείτε ποιο εργάζεται το καλύτερο για εσάς και τα γατάκια στη φροντίδα σας. Όταν αποφασίζετε ποια είναι η προτιμώμενη μέθοδος ξήρανσης σας, λάβετε υπόψη το επίπεδο θορύβου, τη θερμοκρασία του αέρα και την ταχύτητα του THnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

5 Πολλές φοβερές δουλειές, αν αγαπάτε τα σκυλιά5 Πολλές φοβερές δουλειές, αν αγαπάτε τα σκυλιά

σκυλιά έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της εγχώριας ιστορίας των ανθρώπων, διότι αμνήσιο του χρόνου, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ορισμένες από τις υπηρεσίες που περιστρέφονται γύρω τους αναπτύχθηκαν

Οι ανώτερες κατευθυντήριες γραμμές περίθαλψηςΟι ανώτερες κατευθυντήριες γραμμές περίθαλψης

Η Αμερικανική Ένωση Ειδικών Γελάων έχει ολοκληρώσει μια ενημερωμένη έκδοση των οδηγιών Senior Care. Οι κατευθυντήριες γραμμές θα δημοσιευθούν στο Πρόβλημα του Σεπτεμβρίου του περιοδικού Journal of Feline Medicine καθώς

Κάλεσέ με!Κάλεσέ με!

από την Emily Rupe 16 Φεβρουαρίου 2015 Ως μικρή επιχείρηση, είστε πάντα στην αιώνια αναζήτηση για το επόμενο χρυσό stash των νέων πελατών, και μαζί του, το ιστορικό της ύπαρξης