5 Πολλές φοβερές δουλειές, αν αγαπάτε τα σκυλιά

σκυλιά έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της εγχώριας ιστορίας των ανθρώπων, διότι αμνήσιο του χρόνου, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ορισμένες από τις υπηρεσίες που περιστρέφονται γύρω τους αναπτύχθηκαν φυσικά σε περιζήτητες σταδιοδρομίες. Πράγματι, ένα επάγγελμα στη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων μπορεί να είναι απίστευτα ανταμείβοντας. Ως εραστής/ενθουσιώδης σκύλος, όχι μόνο κάνετε κάθε μέρα αυτό που αγαπάτε, αλλά υπάρχει επίσης μεγάλη απόλαυση για να βοηθήσετε τα σκυλιά και τις οικογένειές τους.

Με την εισαγωγή νέων ερευνών σχετικά με τη συμπεριφορά των ζώων, την τεχνολογία και τους μεταβαλλόμενους ρόλους των σκύλων στις ανθρώπινες κοινωνίες, υπάρχουν τώρα πολλές ευκαιρίες επαγγέλματος στη βιομηχανία σκύλων.

Επιλέξτε τη διαδρομή σας.

Περιπατητής σκύλων

Ρουτίνα με τα πόδια να βαρεθεί; Το καρυκεύετε με τον ιδανικό σύντροφο πεζοπορίας. Η τεχνολογία είναι διαθέσιμη μέσω εφαρμογών για κινητά για να σας βοηθήσει να βρείτε pooches που περιμένουν την επόμενη περιπέτεια γειτονιάς τους. Απλά μην το συνημτίσετε εύκολα, καθώς μπορεί να μην έχετε πάντα τον ίδιο πελάτη δύο φορές. Σε πολλές περιπτώσεις, οι γονείς της γούνας θέλουν απλώς κάποιον να αναλάβει το έργο για μια μέρα ή δύο επειδή έχουν αντικρουόμενα χρονοδιαγράμματα.

Το περπάτημα του σκύλου είναι κοινό μεταξύ των γειτονιών με κτίρια σπιτιών όπου τα σκυλιά συνήθως δεν έχουν αρκετό χώρο παιχνιδιού που μπορεί να φιλοξενήσει τις υπερκινητικές ενέργειές τους.

Ωστόσο, η πληρωμή μπορεί να είναι απρόβλεπτη και φυσικά κάθε σκύλος έχει τη δική του προσωπικότητα, οπότε πρέπει να είστε καλά εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσετε τη διαφορά στη συμπεριφορά.

Ακολουθεί μια λίστα με μεγάλες εφαρμογές που περπατούν σκυλί που μπορείτε να δοκιμάσετε σήμερα.

Καλλωπιστής σκύλων

Αν νομίζετε ότι έχετε το δημιουργικό δυναμικό για την προϋπόθεση pooches ή απλά θέλετε να κατευθύνετε το επάγγελμά σας σε διαφορετική κατεύθυνση, η ύπαρξη ενός επαγγελματικού σκύλου είναι μια μεγάλη επιλογή.

Για να ρυθμίσετε την εταιρεία και να ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να εκπαιδεύσετε και πιστοποιήσεις. Η λήψη μιας θέσης με ζώα προσώπου με ζώα ζώων είναι πιθανώς ένα καλό ξεκίνημα για να σας βοηθήσουμε να μάθετε το εμπόριο για τις λεπτομέρειες. Θα σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε το σκάφος σας μέχρι να είστε έτοιμοι να πάρετε τα ηνία και να διαχειριστείτε μια εταιρεία με τις δικές σας δεξιότητες.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ

Η εκκίνηση ενός επαγγέλματος ως εκπαιδευτής σκύλων απαιτεί επαρκή και οικεία γνώση της συμπεριφοράς των σκύλων και την προθυμία αντιμετώπισης διαφορετικών ειδών προσωπικότητας φυλής. Ως εκπαιδευτής σκύλων, έχετε επίσης την ευθύνη να αντιμετωπίσετε τους ιδιοκτήτες σκύλων και να τους εκπαιδεύσετε για τις επόμενες.

Οι συνεδρίες σας μπορούν να κυμαίνονται από τη διδασκαλία των βασικών εντολών έως τις προχωρημένες ενιαίες.

Σε αυτή την καριέρα, η υπομονή είναι απαραίτητη καθώς κάθε περίπτωση μπορεί να είναι απρόβλεπτη. Ευτυχώς, δεν χρειάζεστε μια συγκεκριμένη πιστοποίηση για να ξεκινήσετε τη δική σας καριέρα για την κατάρτιση σκύλων, αλλά αν θέλετε να μάθετε γρήγορα, δοκιμάστε να μαθαίνετε με τον τοπικό σας εκπαιδευτή σκύλου.

Μπορείτε επίσης να βρείτε εντελώς δωρεάν online μαθήματα σχετικά με τα βασικά για την κατάρτιση σκύλων και να ξεκινήσετε με το δικό σας pooch. Εκτός από τα τρόφιμα, τα λιχουδιές, τα σκύλα και τα παιχνίδια είναι ιδανικά για την ενίσχυση της επιθυμητής συμπεριφοράς, οπότε αποθηκεύστε.

Κτηνίατρος

Υπάρχουν τόσο πολλές εκπληκτικές ευκαιρίες για κτηνιατρικές θέσεις εργασίας όλων των ειδών και σίγουρα αξίζει να εξερευνήσετε όσους προσελκύονται στο επάγγελμα.

Εάν είστε έτοιμοι να αναλάβετε μια απαίτηση τετραετής εκπαίδευση και να κερδίσετε καλά χρήματα από τη διατήρηση των ζώων υγιή, η ύπαρξη κτηνίατρου είναι μία από τις καλύτερες επιλογές επαγγέλματος. Μπορεί να μην είναι ένα γρήγορο επάγγελμα αν ξαφνικά θέλετε να αλλάξετε τα εργαλεία, αλλά είναι μια από τις πιο ευχάριστες δουλειές που υπάρχουν.

Τα μακρά χρόνια σχολικής φοίτησης σας δίνουν το επαρκές επιστημονικό θεμέλιο για να αντιμετωπίσετε τη δουλειά. Επειδή τα σκυλιά και άλλα ζώα έχουν διαφορετικές αντιδράσεις στον πόνο, η αντιμετώπιση τους απαιτεί προσεκτική και συνειδητή φροντίδα.

Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να δημιουργήσετε καλή διαχείριση έντασης. Η δουλειά μπορεί εύκολα να γυαλιστεί, αλλά το συναισθηματικό φόρο μπορεί να προκαλέσει καύση αν δεν αντιμετωπιστεί καλά.

Ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων

Είστε πολύ πιο χρήσιμοι και η εταιρία με γνώμονα την προσέγγιση; Τότε ενδεχομένως θα έπρεπε να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα προσφοράς κατοικίδιων ζώων!

Μπορείτε είτε να ανοίξετε ένα φυσικό κατάστημα με όλα τα αποθέματά σας έτοιμα διαθέσιμα είτε να αρχίσετε να πωλείτε online. Ως ιδιοκτήτης προστασίας από κατοικίδια ζώα, μπορείτε να ικανοποιήσετε τις διαφορετικές ανάγκες των ιδιοκτητών σκύλων και των σκύλων τους και να βεβαιωθείτε ότι έχουν τις καλύτερες επιλογές από αξιόπιστους κατασκευαστές.

Από την πώληση παιχνιδιών Chew σε φοβερά κουτιά συνδρομών σε απευθείας σύνδεση, αυτό το επάγγελμα μπορεί να είναι τόσο κερδοφόρο όσο και εμπνευσμένο ταυτόχρονα. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με έναν πελάτη μετά από το άλλο και να τους βοηθήσετε να βρουν τις καλύτερες υπηρεσίες για τα αγαπημένα κατοικίδια ζώα τους.

Τελική λέξη

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η ιδανική καριέρα. Ο καθένας έχει τα δικά του αγκάθια και την ευδαιμονία. Αλλά αν κάνετε αυτό που αγαπάτε, καμία μέρα είναι μια μέρα εργασίας. Κοιτάξτε αυτές τις επιλογές και ξεκινήστε σύντομα το επάγγελμά σας για σκύλους!

Σχετικά με τον συγγραφέα: Η Emma Nolan είναι ένας blogger, συγγραφέας και γονέας σκύλων σε τρία αγαπημένα μαύρα labradoodles. Της αρέσει να περπατάει σε εξωτερικούς χώρους με τα αξιαγάπητα μωρά της όταν δεν γράφει γι ‘αυτά. Γράφει για τα πάντα Pooch στο Pawstruck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hoo-raw! Τρόφιμα γάτα: ακατέργαστο κατεψυγμένο φαγητό για την γάτα σαςHoo-raw! Τρόφιμα γάτα: ακατέργαστο κατεψυγμένο φαγητό για την γάτα σας

Αυτή η δημοσίευση χρηματοδοτείται από το τεράστιο κατοικίδιο ζώο* Το Big Bear Pet ενσωματώνει την ποιότητα, την ακεραιότητα καθώς και τον ενθουσιασμό στην παραγωγή τροφίμων για τους καλύτερους φίλους σας.

Cats & DryersCats & Dryers

από τον Kim Raisanen 5 Μαΐου 2017 Ορισμένες γάτες δεν πρέπει να ξηραίνονται από οποιοδήποτε στεγνωτήριο. Αλλά για εκείνους που ξηράμε, τόσο πιο ήσυχο είναι το στεγνωτήριο, τόσο καλύτερα είναι

Εργάζοντας τα γραμματόσημα των σκύλων που είναι τώρα διαθέσιμα!Εργάζοντας τα γραμματόσημα των σκύλων που είναι τώρα διαθέσιμα!

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που συζητήθηκε σε αυτήν την ανάρτηση. Έχουν περάσει μερικά χρόνια επειδή είδα κάθε