Ο φίλος μου έχει περάσει πάνω από 10.000 δολάρια στο σκυλί του!

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που επεσήμαναν σε αυτήν την ανάρτηση.
Ο Stetson και εγώ πήραμε ένα άλλο ταξίδι στον κτηνίατρο χθες και κοστίζει US $ 150 … Eeeekkk. Με έκανε να σκεφτώ στο σπίτι μου στο σπίτι: Πόσα χρήματα ξοδεύετε στο σκυλί σας; Γνωρίζω ότι μερικοί άνθρωποι παίρνουν τα σκυλιά τους υπερβολικά δώρα και άλλοι έχουν πολύ ακριβούς λογαριασμούς κτηνιάτρων που είμαι κάπου ανάμεσα στο σημείο όπου παίρνω τα σκυλιά μου μερικά ανόητα δώρα (όπως κοστούμια αποκριών) και επίσης ξοδεύουν το υποχρεωτικό δολάριο για τους κτηνιάτρους.
Ο φίλος μου ξόδεψε πάνω από 10.000 δολάρια στο σκυλί του!
Υποθέτω ότι δεν πρέπει να διαμαρτυρηθώ για τα έξοδα σκύλου κατοικίδιων ζώων μου. Ένας φίλος μου έχει περάσει πάνω από 10.000 δολάρια μόνο στους λογαριασμούς κτηνιάτρων. Εδώ είναι μερικές από τις επισκέψεις του κτηνιάτρου.
Ως κουτάβι, ο Αμερικανός Staffordshire Terrier είχε διάρροια και έσπρωξε τόσο σκληρά όταν σκοντάφτει ότι έσπρωξε το ορθό του – είπαν ότι έμοιαζε με μια ροζ φούσκα που βγαίνει από το άκρο του.
Σε ηλικία περίπου 2 ετών, το κατοικίδιο ζώο του έσπασε το ACL του. Την εποχή εκείνη του είπαν ότι υπήρχε 80% πιθανότητα να σκίσει το άλλο ACL του.
Σε ηλικία 3 ετών έσπασε το άλλο ACL του.
Είχε επίσης διάφορες άλλες επισκέψεις στον κτηνίατρο που συνολικού ύψους άνω των 10.000 $

Χρήματα που ξοδεύω στο σκυλί μου
Σκέφτηκα πίσω τους τελευταίους 6 μήνες περίπου και προσπάθησα να βρω ένα ποσό δολαρίου που ξοδεύω στα σκυλιά μου. Εδώ βρήκα:
Περίπου μηνιαίες δαπάνες για τα 3 σκυλιά μου:
Τρόφιμα σκυλιών: (2 τσάντες το μήνα): 80 $
Ανταλλαγές σκυλιών: 10 $
Παιχνίδια σκύλου: 10 $
Heartworm Medicine (2 σκυλιά): 10 $
Flea Medicine (3 σκυλιά): 10 $
Εμβολιασμοί: 10 $
Άλλα έξοδα: 20 $
Επισκέψεις κτηνιάτρων: 50 $

Το μεγάλο σύνολο για τα τρία μου σκυλιά είναι $ 200 το μήνα. Είναι πιθανώς λίγο υψηλότερο από αυτό, όπως δεν σκέφτομαι. Αυτό είναι το κόστος για τρία νεαρά υγιή σκυλιά. Ο Stetson είναι ο μόνος τακτικός επισκέπτης του κτηνιάτρου, καθώς φαίνεται να έχει προβλήματα αυτιών και δέρματος για κάθε άλλο μήνα. Ο Linus εξακολουθεί να είναι ένα νεαρό κουτάβι που γυρίζει 4 χρονών πριν από μερικές ημέρες και ήταν πολύ υγιής και ισχυρός. Ο Ντέρμπι έχει πολύ περισσότερα έξοδα επειδή εξακολουθεί να είναι μόνο ένα κουτάβι σε μόλις 6 μηνών, αλλά ο καθοδηγεί τα σκυλιά της Αμερικής καλύπτει όλους τους λογαριασμούς του κτηνιάτρου.

Πρέπει να λάβετε υπόψη ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων;
Η κακή οικονομία, η έλλειψη κεφαλαίων των ανθρώπων και οι κατασχέσεις αναγκάζουν τους ανθρώπους να παραιτηθούν από τα σκυλιά τους. Μιλήσαμε λίγο για την οικονομία και τη δυσκολία με τις υιοθεσίες για τα σκυλιά κατοικίδιων ζώων στα τοπικά καταφύγια σε δύσκολες στιγμές για υιοθεσίες σκύλων γάτας και κατοικίδιων ζώων.
Εάν ενδιαφέρεστε να προσέξουμε ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων ότι υπάρχουν δαπάνες (μερικές φορές σημαντικά) εμπλέκονται. Νιώθω σαν να ήμουν πολύ τυχερός με τα τρία σκυλιά μου, καθώς όλοι ήταν πολύ υγιείς. Όπως επεσήμανα νωρίτερα, έχω έναν φίλο που ο σκύλος κατοικίδιων ζώων του έχει κοστίσει πάνω από 10.000 δολάρια σε λογαριασμούς κτηνιάτρων και χειρουργικές επεμβάσεις και αυτό ήταν όλο πριν από την ηλικία των 4 ετών.

Τι γίνεται με εσάς … πόσο ξοδεύετε στο σκυλί σας; Υπάρχει κάτι που μου λείπει στη λίστα μου;
Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι μας αρέσει: Calmeroos κουτάβι παιχνίδι w/ καρδιάς και πακέτα θερμότητας – καλύτερα για νέα κουτάβια. Βοηθά στη μείωση του άγχους στο νέο τους σπίτι.
Καλύτερο σκυλί κατοικίδιων ζώων Μας αρέσουν: Bones & Chews Bully Sticks – Όλα τα κουτάβια μας αγαπούν να δαγκώνουν, να τσίμπημα και να μασούν. Αγαπάμε τη χρήση μπαστούνια για να βοηθήσουμε στην εκτροπή αυτών των ανεπιθύμητων συμπεριφορών.
Καλύτερες σκυλί κατοικίδιων ζώων που μας αρέσουν: Crazy Pet Dog Train-Me Treats-Χρησιμοποιούμε αυτά ως υψηλής αξίας μας για τα κουτάβια των κατοικίδιων ζώων μας.
Καλύτερα τρόφιμα για κατοικίδια ζώα που μας αρέσουν: το σκυλί κατοικίδιων ζώων του αγρότη – πριν από μερικούς μήνες ξεκινήσαμε να τρέφουμε το Raven Fresh Pet Dog Food και το λατρεύει! Αποκτήστε 50% από την πρώτη σας αγορά του σκύλου του αγρότη.

Ελέγξτε πολύ περισσότερα από τα αγαπημένα μας στη νέα λίστα ελέγχου κουταβιών μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Θυμηθείτε με Πέμπτη: Φως ένα κερί για ένα κατοικίδιο ζώοΘυμηθείτε με Πέμπτη: Φως ένα κερί για ένα κατοικίδιο ζώο

Το κέντρο της Helen Woodward Animal ζητά από τους λάτρεις των κατοικίδιων ζώων σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης, βοηθώντας τους να θυμούνται τα εκατομμύρια των

Μεγάλη μίνι-mes! Κάνοντας τέχνη από τα μαλλιά σκύλουΜεγάλη μίνι-mes! Κάνοντας τέχνη από τα μαλλιά σκύλου

από τον Jen Phillips Απρίλιος 1 Απριλίου 2020 Τι κάνει ο δημιουργικός σκυλί groomer όταν κοιτάζει ένα σωρό μαλλιών σκύλου; Κάνει φυσικά ένα “mini -me”! Διαμορφωμένο από τα αποκόμματα της