Ανασκόπηση βιβλίων: Οι κηδεμόνες της ύπαρξης

κηδεμόνων που συνδυάζουν τα λόγια του Eckhart Tolle, συγγραφέα της δύναμης του Now καθώς και μιας νέας γης, με τις φανταστικές απεικονίσεις του Patrick McDonnell, του δημιουργού των κινούμενων σχεδίων Mutts, Ένα ενθουσιώδες, εμπνευσμένο και χαρούμενο πακέτο. Το περιοδικό Oprah κάλεσε το βιβλίο “Μια επηρεασμένη συνεργασία μεταξύ του πνευματικού εκπαιδευτή Echkart Tolle καθώς και του καλλιτέχνη κόμικς Patrick McDonnell. Ένα βιβλίο για να σας κάνει να κουνάτε με χαρά. ”

Από τον εκδότη: “Περισσότερο από μια συλλογή πνευματικών και υπέροχων σχεδίων, ο γάμος της τέχνης του Patrick McDonnell, καθώς και τα λόγια του Eckhart Tolle, μεταδίδουν μια βαθιά όπως η φύση, των ζώων, των ανθρώπων, όλων των μορφών ζωής. Οι κηδεμόνες του να γιορτάσουν καθώς και να μας θυμίζουν όχι μόνο την ενότητα όλης της ζωής, ωστόσο, επίσης και το ερώτημα, καθώς και την απόλαυση που πρέπει να ανακαλυφθεί στην παρούσα στιγμή, εν μέσω της γοητείας που σε ορισμένες περιπτώσεις αποτυγχάνουν να θυμόμαστε να παρατηρήσουμε γύρω μας ».

Αυτό είναι ένα βιβλίο που πρέπει να είναι πολύτιμο. Η σοφία των λέξεων, ενσωματωμένη με τις υπέροχες εικονογραφήσεις, κάνει αυτό ένα βιβλίο που πρέπει να γευτεί, όχι μόνο για να διαβαστεί. Η περιήγηση με αυτό το βιβλίο είναι μια σχεδόν διαλογιστική εμπειρία, καθώς και πολλοί σίγουρα υπενθυμίζουν στον επισκέπτη για το τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή.

Δύο από τα προτιμώμενα αποσπάσματα μου από το βιβλίο είναι:

Τα πάντα φυσικά – κάθε λουλούδι, δέντρο, καθώς και ζώα – έχουν βασικά μαθήματα για να μας δώσουν εντολή αν θα σταματήσουμε μόνο, θα κοιτάξουμε, καθώς και θα ακούσουμε.

Απλώς βλέποντας ένα ζώο προσεκτικά μπορεί να σας βγάλει από το μυαλό σας καθώς και να σας φέρει στην παρούσα στιγμή, όπου το ζώο ζει όλη την ώρα – παραδόθηκε στη ζωή.

Πάντα πίστευα ότι τα ζώα είναι αξιόλογοι δάσκαλοι. Είναι καλό να βλέπω ότι είμαι σε μεγάλη εταιρεία. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε αυτό το βιβλίο – καθώς και ενώ βρίσκεστε σε αυτό, επιλέξτε ένα για τον πλησιέστερο φίλο σας.

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Αξιολόγηση βιβλίων καθώς και giveaway: Είμαι Tama, Lucky Feline

Ανασκόπηση βιβλίων: Μια γάτα όπως αυτή από τον Wendy Wahman

Ανασκόπηση βιβλίων: Wagging Tales by Tim Link

«Βραβείο Purrfection του συγγραφέα ιστολογίου
Βοηθήστε για τη χειμερινή περίοδο Blues »

2 Σχόλια σχετικά με την ανασκόπηση βιβλίων: Κηδεμόνες της ύπαρξης

Γυναίκα χωρίς αλάδες χωρίς χωτριά λέει:

27 Οκτωβρίου 2012 στις 6:04 μ.μ.

Γεια Ingrid,

Επέλεξα στην κορυφή σε μία από τις πρώτες θέσεις σας. Χαίρομαι που το έκανα από τότε που μου έδωσε κάτι καλό να κοιτάξω από έναν συγγραφέα καθώς και τον Mystic που θαυμάζω μάλλον λίγο – το βιβλίο “Guardians of Being” του Eckhart Tolle.

Κοιτάζω μπροστά για να το παραγγείλω. Όπως μερικά από τα άλλα βιβλία του, έχει πολλές μεγάλες αξιολογήσεις στο Amazon.

Thanx,

=^-^= Γυναίκα αιλουροειδών χωρίς άτριχο =^-^=

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

28 Οκτωβρίου 2012 στις 6:43 π.μ.

Αυτό το βιβλίο είναι λίγο διαφορετικό από τους άλλους Eckhart Tolle, ωστόσο πιστεύω ότι θα το ευχαριστήσω.

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαραίτητα πεδία επισημαίνονται *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ανασκόπηση: Οι χαμένες γάτες και η λέσχη Lonely HeartsΑνασκόπηση: Οι χαμένες γάτες και η λέσχη Lonely Hearts

Αυτή η ανάρτηση αποτελείται από συνδέσμους Associate Amazon* Η ανάγνωση των σύγχρονων μυθιστορημάτων ρομαντισμού είναι μία από τις ένοχες απολαύσεις μου, και όταν το βιβλίο διαθέτει μια γάτα, τόσο το

Η υπερηφάνεια του OMA υπενθυμίζει το συνολικό γεύμα πουλερικών αιλουροειδώνΗ υπερηφάνεια του OMA υπενθυμίζει το συνολικό γεύμα πουλερικών αιλουροειδών

OMA του Avon, η CT ανακαλεί το γεύμα πουλερικών που έχουν πλήρη αιλουροειδών, αφού έχει τη δυνατότητα να μολυνθεί από τη Salmonella. Το γεύμα πουλερικών που χρησιμοποιείται για τα λιανικά

Μιλούν οι γάτες σας και μιλάτε πίσω;Μιλούν οι γάτες σας και μιλάτε πίσω;

Ένας από τους κύριους τρόπους που επικοινωνούν οι γάτες είναι μέσω της γλώσσας του σώματος, αλλά εκφράζονται επίσης φωνητικά. Και πολλές φωνητικές εκφράσεις της γάτας πηγαίνουν πολύ πέρα ​​από το