Ελάτε μαζί μου στο Camp Camp NYC της Jackson Galaxy NYC

όλων των γεγονότων των αιλουροειδών που έχω πάει όλα αυτά τα χρόνια, το εναρκτήριο στρατόπεδο Feline NYC του περασμένου έτους ήταν ένα από τα αγαπημένα μου. Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με ακαδημαϊκές διαλέξεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, μεγάλες προσφορές πωλητών που χρησιμοποιούν μεγάλα προϊόντα με θέμα τη γάτα, καθώς και τα καλύτερα από όλα, αμέτρητους λάτρεις των αιλουροειδών που ενδιαφέρονται να κάνουν όλες τις ζωές των γατών πολύ καλύτερα-δεν παίρνει κανένα είδος πολύ καλύτερα από αυτό!

Και το φετινό στρατόπεδο γάτας υπόσχεται να είναι ακόμα μεγαλύτερος και καλύτερος. Επιστρέφοντας ως στρατόπεδο γάτας του Jackson Galaxy. Η εκδήλωση θα πάρει τοποθεσία στις 5 Μαΐου καθώς και 6, 2018 στο Penn Plaza Pavilion, που βρέθηκε στο 401 7th Ave, Νέα Υόρκη, NY 10001.

Στο στρατόπεδο γάτας, μπορείτε:

Μάθετε πολλά περισσότερα για τις γάτες: τα ηχεία καθώς και οι πάντες θα μοιραστούν την κατανόησή τους σε θέματα που κυμαίνονται από την ανακάλυψη για ακριβώς πώς να φροντίζουν για γάτες γειτονιάς, εκτός από ορφανά γατάκια, καθώς και ακριβώς πώς να τρέξουν ένα μη κερδοσκοπικό.

Κατάστημα: Θα υπάρχουν πολλοί πωλητές που επικεντρώνονται σε γάτες που προσφέρονται να αντιμετωπίσουν την επιθυμία κάθε αιλουροειδούς σας.

Γνωρίστε τις υιοθετημένες γάτες καθώς και ίσως να ανακαλύψετε το νεότερο μέλος του νοικοκυριού σας!

Είμαι τιμή να είμαι όταν για άλλη μια φορά είναι ένας από τους ομιλητές σε μια εξαιρετική σειρά προσωπικότητες: Jackson Galaxy (η γάτα μου από την κόλαση καθώς και το Ίδρυμα Jackson Galaxy). Ο εξαιρετικά δικός μας συμπεριφοριστής αιλουροειδών, Mikel Delgado (Minds Feline,) Lil Bub (με παρουσίαση από τον Bub καθώς και τον Mike Bridavsky). Hannah Shaw (Kitten Lady); Andrew Martilla (η φανταστική φωτογραφία για κατοικίδια ζώα,) Adam Myatt (γνωστός και ως ο τύπος γάτας του Δυτικού Όκλαντ,) καθώς και πολλοί άλλοι. Θα πραγματοποιήσω μια συνεδρία Q & A το Σάββατο από τις 11πμ έως τις 12μμ. Για ένα συνολικό πρόγραμμα, επισκεφτείτε

Πάρτε τα εισιτήριά σας τώρα!

Υπάρχουν 3 είδη εισιτηρίων για το στρατόπεδο γάτας του Jackson Galaxy:

Γενική εισαγωγή: Είσοδος στην εκδήλωση, Κέντρο Αγοράς, καθώς και τα γεγονότα διασκέδασης.

Παρουσίαση Pass: Όλα τα πλεονεκτήματα της γενικής εισδοχής συν την ικανότητα να μεταβούν στις ειδικές παρουσιάσεις εκείνη την ημέρα.

Meet & Greet Εισιτήρια: Η ικανοποίηση και τα χαιρετισμοί δεν περιλαμβάνουν την είσοδο στην εκδήλωση, ωστόσο τα εισιτήρια εκδηλώσεων δεν χρειάζονται για να πάνε στην ικανοποίηση και να χαιρετήσουν καθώς κρατούνται σε ξεχωριστούς ορόφους.

Επισκεφθείτε το Cat Camp NYC για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να αγοράσετε τα εισιτήριά σας.

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Ελάτε μαζί μου στο Camp Camp NYC

Το στρατόπεδο γάτας του Jackson Galaxy στο σπίτι για τις διακοπές

Το στρατόπεδο γάτας του Jackson Galaxy πηγαίνει στο διαδίκτυο καθώς είναι δωρεάν

«Η γάτα σας παίρνει το” Zoomies; ”
Ανασκόπηση: Ακριβώς πώς να πιστεύετε σαν γάτα »

4 Σχόλια για να συμμετάσχετε στο Jackson Galaxy’s Fine Camp NYC

Ο Ιούνιος εκφοβισμένος λέει:

29 Μαρτίου 2018 στις 3:41 μ.μ.

Μου αρέσει ακριβώς ο Τζάκσον Γαλαξίας καθώς και ήθελα να ζήσω εκεί για να παρευρεθώ.

Απάντηση

Η Janine λέει:

29 Μαρτίου 2018 στις 8:15 π.μ.

Επιθυμώ το στρατόπεδο γάτας ήταν στο Ντάλας. Θα ήθελα να ικανοποιήσω τον γαλαξία του Τζάκσον, καθώς και μερικούς από τους άλλους που θα είναι εκεί.

Απάντηση

Ο Τζεν λέει:

29 Μαρτίου 2018 στις 3:11 π.μ.

Θα ήταν φανταστικό αν οι επισκέπτες του στο εξωτερικό θα μπορούσαν να έρθουν σε μέρος του στρατοπέδου γάτας ουσιαστικά, ώστε να είμαστε τόσο πολύ όσο η ημερομηνία με όλα τα τελευταία!

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

29 Μαρτίου 2018 στις 5:36 π.μ.

Θα περάσω αυτή τη σύσταση, Jen!

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαραίτητα πεδία επισημαίνονται *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Roundup 74: Αγαπημένα άρθρα και βίντεο της εβδομάδαςRoundup 74: Αγαπημένα άρθρα και βίντεο της εβδομάδας

Roundup 74: Αγαπημένα άρθρα και βίντεο για σκύλους της εβδομάδας Τελευταία ενημέρωση στις 17 Σεπτεμβρίου 2016 από διαρροές κουταβιών αφήνουν ένα σχόλιο Από την εκμάθηση για τα οφέλη της θετικής

Freestyle FunFreestyle Fun

από την Amanda Aaron 1 Μαρτίου 2019 Ως groomers, μας αρέσει πραγματικά να κάνουμε μια σημαντική μετασχηματισμό στους γαμπρούς μας. Μερικές φορές παίρνουμε αυτά τα σκυλιά στο σαλόνι μας που

Kitty Vs. Guinea PigKitty Vs. Guinea Pig

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που επεσήμαναν σε αυτήν την ανάρτηση. Προσπαθώ κυρίως να μείνω στο θέμα