Ανασκόπηση: Τα παιχνίδια παζλ Aikiou Stimulo καθώς και τα παιχνίδια παζλ

είναι μια φανταστική μέθοδος για να κρατήσετε τις γάτες σας διασκεδασμένες καθώς και ψυχολογικά διεγερμένα όταν δεν μπορείτε να παίξετε μαζί τους. Τα παιχνίδια δημιουργούνται για να είναι γεμάτα από απολαύσεις ή τρόφιμα, καθώς και δυσκολίες στο Kitty για να ανακτήσουν τις απολαύσεις με διαφορετικά ανοίγματα στα παιχνίδια.

Το Akioui (προφέρεται “ουρά ματιών”) χρησιμοποιεί μια νέα λαβή αυτά τα παιχνίδια παζλ με τον διαδραστικό τροφοδότη Stimulo, καθώς και το Allegra, καθώς και τον Ruby, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ένα για εσάς.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές παιχνιδιών παζλ προτείνουν να χρησιμοποιούν ξηρά τρόφιμα με αυτά τα παζλ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν προτείνω να τροφοδοτείτε οποιοδήποτε είδος ξηρού φαγητού, ούτε καν ως απολαύσεις, προτείνω να χρησιμοποιήσετε τις αποξηραμένες αποξηραμένες με βάση το κρέας, όπως καθαρά τσιμπήματα ή ολόκληρη τη ζωή. Χρησιμοποίησα καθαρά τσιμπήματα για τη δοκιμή μας.

Δεν χρειάστηκε πολύ καιρό οι γυναίκες για να καταλάβουν ποιο ήταν το σημείο αυτού του περίεργου μαχητικού. Η Allegra έσπευσε να τραβήξει τις πρώτες μερικές απολαύσεις, καθώς και ο Ruby σύντομα συμμορφώθηκε με το κοστούμι. Εκτός από τις γυναίκες μου δεν είναι μόνο έξυπνες, είναι επίσης τεμπέληδες, αφού έβγαλαν πρώτα τις απολαύσεις από τους κάτω κυλίνδρους, στη συνέχεια πήγαν να δουλέψουν στα ψηλά. Από την αρχή μέχρι το τέλος, με μια ομαδική εργασία, τους χρειάστηκαν περίπου δύο λεπτά για να αδειάσουν το ερεθισμό.

Για να κρατήσετε τα γατάκια διασκεδασμένα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, προσθέστε πολύ περισσότερες απολαύσεις. Οι λιχουδιές των αποξηραμένων πουλερικών είναι χαμηλές σε θερμίδες, ωστόσο, ανάλογα με το πώς χρησιμοποιείτε πολλοί από εσάς καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, ίσως θελήσετε να αλλάξετε την ποσότητα των τροφίμων που τροφοδοτείτε κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Αυτός ο συνδυασμός διασκέδασης του τροφοδότη καθώς και του κέντρου δραστηριότητας δημιουργείται καλά καθώς και πιστεύεται. Χρησιμοποιεί μια φανταστική μέθοδο για να κρατήσει τις γάτες γάτες διασκεδασμένες καθώς και ψυχολογικά διεγερμένες. Οι κύλινδροι εξαλείφονται γρήγορα για τον καθαρισμό.

Το Allegra καθώς και το Ruby παρέχουν αυτό το προϊόν τέσσερα πόδια επάνω, καθώς και θα προσθέσω τους δύο αντίχειρες μου.

Παρακολουθήστε τον Ruby να διασκεδάσετε με το aikiou Stimulo:

Για πολλά περισσότερα για το aikiou Stimulo, παρακαλώ μεταβείτε στο aikiou.com. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν στις καινοτομίες προϊόντων κατοικίδιων ζώων.

Αποκάλυψη FTC: Πήρα αυτό το προϊόν για αξιολόγηση χωρίς χρέωση. Παρέχω επίσης μια μικρή χρέωση για τη σύνθεση αυτής της αναθεώρησης. Η λήψη του δωρεάν προϊόντος καθώς και της χρέωσης δεν επηρέασε την αναθεώρησή μου. Όλες οι αξιολογήσεις σχετικά με την προσεκτική γάτα θα δείχνουν πάντα την ειλικρινή και αμερόληπτη γνώμη μου.

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Διαδραστικά παιχνίδια παζλ για σοφές γάτες

Ανασκόπηση: Ourpets Sushi Treat Dispensing Puzzle

Αναθεώρηση καθώς και Giveaway: Καταταθέτηση παζλ για γάτες

«Οι γάτες αποτελούν μέρος της οικιακής υπηρεσίας στα βιολιά Wood
Ανασκόπηση: δολοφονία με Ganache από την Lucy Burdette »

13 Σχόλια σχετικά με την ανασκόπηση: Aikiou Interactive Teeder καθώς και παιχνίδι παζλ

Ο Patti Zentara λέει:

21 Μαρτίου 2017 στις 1:21 π.μ.

Θα λειτουργούσε με την υιοθετημένη μου,
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ CAT; Πολλά παιχνίδια που δεν του αρέσει.
Οποιαδήποτε είσοδος θα βοηθούσε τόσο το Sedona όσο και το I.
RSVP, παρακαλώ.

Απάντηση

Ο Will Hodges λέει:

27 Μαρτίου 2014 στις 8:22 μ.μ.

Απλά πήρα ένα από αυτά καθώς και το πήρα σήμερα. Οι γάτες το απολαμβάνουν. . ενώ προσπαθούμε να το καταλάβω. Εξαιρετικά φοβερό παιχνίδι γατάκι καθώς και τροφοδότη. Ευχαριστώ για την κριτική σας. Δεν θα είχα ακούσει ποτέ για αυτό μέχρι την κριτική σας.

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

28 Μαρτίου 2014 στις 6:00 π.μ.

Είμαι ευτυχής τα γατάκια όπως αυτό, Will!

Απάντηση

Λάβετε νομικές ενέργειες εναντίον του Brandes λέει:

6 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:07 μ.μ.

Αυτό φαίνεται σαν ένα τακτοποιημένο παιχνίδι. Ευχαριστούμε για την αξιολόγηση καθώς και για το να μας δείξετε.

Απάντηση

Ο Duffey Wolvin λέει:

6 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:26 μ.μ.

Ανόητη ερώτηση, ωστόσο, οι σωλήνες στο σετ σας έχουν κάτω τους; Έχω ακούσει διαφορετικές δηλώσεις καθώς και δεν θέλουν να πάρουν κάτι που δεν είναι καθαρό…

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

6 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:17 μ.μ.

Ναι, οι σωλήνες στο σετ μας έχουν κάτω.

Απάντηση

Ο Caren Gittleman λέει:

6 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:25 μ.μ.

Τα γατάκια σας είναι soooooo dainty! Ο Cody θα είχε χτυπήσει αυτό το φτωχό παιδί για να πάρει ό, τι έξω όπως έκανε με ένα κλιμακωτό λαβύρινθο που έχουμε. Σηκώθηκε καθώς και χτύπησε αυτό το βρέφος ιδανικό! Δεν μπερδεύει όταν αφορά τα τρόφιμα mol.

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

6 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:34 μ.μ.

Λοιπόν, είναι κορίτσια, Caren… 🙂

Απάντηση

Ο Cheryl K. λέει:

6 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:23 μ.μ.

Η άλλη μέθοδος για να τους υποχωρήσει είναι να πάρει το επόμενο επίπεδο σωλήνες. Είναι πολύ ψηλότερα, οπότε χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δουλέψετε τις απολαύσεις καθώς και στο στόμα. Το θεμελιώδες επίπεδο τους παρέχει την έννοια του ακριβώς πώς να το κάνουμε, ωστόσο το προηγμένο επίπεδο καθιστά πολύ πιο δύσκολο. Οι γάτες μου παίρνουν πολύ περισσότερη απόλαυση από αυτό, θεωρώντας ότι κάναμε την αναβάθμιση.

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

6 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:39 μ.μ.

Ευχαριστώ για αυτή την πρόταση, Cheryl!

Απάντηση

Ο Βίκι Χόρντεν λέει:

6 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:18 μ.μ.

Τι τακτοποιημένη ιδέα! Καταλαβαίνω ότι ο Σαμ θα ήθελα αυτά. Μου αρέσει και το βίντεο του Ruby! Σας ευχαριστώ για την κοινή χρήση.

Απάντηση

Η Marilia λέει:

6 Φεβρουαρίου, 2null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Το Ταμείο Βοήθειας Έκτακτης Ανάγκης GroomersΤο Ταμείο Βοήθειας Έκτακτης Ανάγκης Groomers

από την Kathy Hosler 24 Οκτωβρίου 2013 Το περασμένο φθινόπωρο, η Superstorm Sandy κατέστρεψε την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Νωρίτερα φέτος, τμήματα του Καναδά αντιμετώπισαν τεράστιες πλημμύρες, καθώς και

Πώς θα διαφημίζατε τα σκυλιά οδηγών;Πώς θα διαφημίζατε τα σκυλιά οδηγών;

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που επεσήμαναν σε αυτήν την ανάρτηση. Τι γίνεται με τις διαφημίσεις του