Μιλούν οι γάτες σας και μιλάτε πίσω;

Ένας από τους κύριους τρόπους που επικοινωνούν οι γάτες είναι μέσω της γλώσσας του σώματος, αλλά εκφράζονται επίσης φωνητικά. Και πολλές φωνητικές εκφράσεις της γάτας πηγαίνουν πολύ πέρα ​​από το “Meow”.

Παρόλο που δεν έχω επιστημονικά στοιχεία, από την εμπειρία μου, όταν αφορά να είναι ομιλητικές, οι γάτες χελώνες έχουν πολλές άλλες γάτες που κτύπησαν. Ο Buckley ήταν μια από τις πιο φωνητικές γάτες που έχω συναντήσει ποτέ. Είχε μια σειρά έκφρασης από ένα πρακτικά σιωπηλό meow σε μια πολύ δυνατή, απαιτώντας κραυγή που ουσιαστικά πλησίασε μια κραυγή. Συχνά άκουσα την πενιχρή ή κουβέντα κάπου στο σπίτι. Ήταν σχεδόν σαν να αισθάνθηκε υποχρεωμένη να προσφέρει ένα τρέχον σχόλιο για τις δραστηριότητές της: “Νομίζω ότι θα πάω στην κρεβατοκάμαρα τώρα”. “Ω, ίσως θα πηδήσω επάνω στην πέρκα του παραθύρου. Μοιάζει με διασκέδαση. ” “Κοίτα! Υπάρχει ένα μεγάλο μπλε πουλί από τον τροφοδότη! ” Φαινόταν ότι η συνεχής της απόλαυση σε όλα στη ζωή της έπρεπε να εκφραστεί δυνατά.

Η Amber, που πραγματικά δεν ήταν μια κοινή tortie με πολλούς άλλους τρόπους, δεν ήταν πολύ ομιλητής, αλλά έσφιξε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γάτα που έχω γνωρίσει ποτέ. Τράβηξε αν την κοίταξε.

Το Allegra έχει αρκετά ποικίλο φάσμα έκφρασης. Κάνει ένα μικρό “brrpp” chirping ήχο όταν είναι ενθουσιασμένος για ένα παιχνίδι. Μερικές φορές, φαίνεται να το χρησιμοποιεί χωρίς λόγο που μπορώ να δω, οπότε υποθέτω ότι είναι πολύ ευχαριστημένη καλύτερα τότε. Χρησιμοποιεί επίσης ένα θλιβερό να ακούγεται λίγο κλαψούρισμα όταν με βλέπει να φτιάξω τα γεύματά μου στην κουζίνα. Συνήθως αυτό συνοδεύεται από την τοποθέτηση των ποδιών της στα πόδια μου, και θα σταματήσει μόνο μόλις την αφήσω να ρουφούν ό, τι κι αν κάνω. Επειδή είμαι χορτοφάγος, πολλές φορές, αυτό το Sniff θα οδηγήσει σε ένα σκασίματα από την πλευρά της και θα περπατήσει μακριά.

Ο Ruby έχει επίσης ένα ρεπερτόριο ήχου. Τσάει. Πολύ. Είναι ένας πολύ ευχαριστημένος μικρός ήχος που μπορεί να κυμαίνεται από χαμηλό όγκο έως απίστευτα ψηλά και δυνατά. Τσάει όταν μιλάω μαζί της, τσαλακώνει όταν την αγγίζω, και τσαλακώνει για να ανακοινώσει την άφιξή της σε ένα δωμάτιο. Κάνει επίσης αυτό το γλυκό μικρό θόρυβο που είναι κάπου ανάμεσα σε ένα τσίμπημα και ένα τσίμπημα όταν με ενώνει για πρώτη φορά αφού έχω πάει για ύπνο. Είναι σαν την “εδώ, είμαι, μαμά, ας μπερδεύουμε” ήχο, και κάνει την καρδιά μου να λιώσει.

Και φυσικά, μιλάω πίσω σε αυτούς. Πιστεύω ότι η συζήτηση με τις γάτες μας αποτελεί ουσιαστικό μέρος του ανθρώπινου δεσμού αιλουροειδών και παρόλο που μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να εμφανίσουν επιλεκτική ακοή, πιστεύω ότι μας ακούν. Προσπαθώ να αποφύγω τη χρήση του μωρού, αλλά μερικές φορές είναι τόσο χαριτωμένο, δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου.

Μιλούν οι γάτες σας και μιλάτε πίσω σε αυτούς;

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Tortie Talk: Οι γάτες Tortoiseshell είναι πολύ πιο ομιλητικές από άλλες γάτες;

Ανασκόπηση: Ας μιλήσουμε για τις γάτες: Συζητήσεις για τη συμπεριφορά των αιλουροειδών

Μιλάμε γάτες

«Η χειροπρακτική φροντίδα μπορεί να φέρει το καλύτερο στη γάτα σας
Τέχνη εμπνευσμένη από τις γάτες: Γνωρίστε τον Γάλλο καλλιτέχνη Raphael Vavasseur »

51 Σχόλια για τις γάτες σας μιλούν και μιλάτε πίσω;

Ο Pati λέει:

7 Ιανουαρίου 2019 στις 3:28 μ.μ.

Η γάτα μου Torti που ονόμασα “Calicat” είναι πραγματικά ομιλητής.
Εκείνη “Purrtalks” Σημειώσεις ήχοι ήχοι … και “squeak talks” .. επίσης … και μιλάω πίσω της. Φυσικά!!!
Είναι αγάπη και στοργική … και θα τυλίξει τα πόδια της γύρω σας σαν ένα άτομο και θα βάλει το κεφάλι της κοντά στο μέτωπό μου … ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε εντελώς χτυπημένοι από αυτήν.
Είναι ένα απαλό πλάσμα που αγαπά ,, Abd είμαστε ευγνώμονες που μας βρήκε.

Απάντηση

Η Νανσί λέει:

13 Σεπτεμβρίου 2017 στις 6:16 μ.μ.

Η αγαπημένη μας Morgan (διασώθηκε πριν από 10+ χρόνια) ήταν πάντα λεκτική. Αυτό το όμορφο γατάκι κοιμάται στην πλάτη της, είναι το γατάκι μου το βράδυ τη νύχτα και βυθίζει απαλά τους ώμους μου και αντιμετωπίζει με δοκιμαστικά meows νύχτα και μέρα. Δίνεται άμεση προσοχή για κάθε δυνατή προσπάθεια.

Ο Morgan έχει διδάξει ευγενικά τις ελκυστικές επικοινωνίες σε άλλα εσωτερικά γατάκια. Παρόλο που μερικοί μπορεί να δουν αυτή τη συμπεριφορά ενοχλητική, θησαυρώνουμε τις στιγμές μας για τρυφερή συζήτηση και αφή

Ο Morgan ξέρει πώς να σπρώξει τα κουμπιά μας.

Απάντηση

Η Michelle H λέει:

13 Ιουλίου 2016 στις 3:48 μ.μ.

Η μικτή μας γάτα φυλής (μαμά υποτιθέμενη καθαρή περσική. Συνομιλίες συνεχώς !! πολύ συνομιλητική. Εισέρχεται στην πόρτα γατάκι για την ημέρα του. Είναι πολύ συνομιλητικός και αναμένει μια αντίδραση από εμένα! Μιλάει και σας περιμένει να μιλήσετε. Ο τόνος του αλλάζει όταν είναι πεινασμένος, θυμωμένος, αναστατωμένος ή πραγματικά χαρούμενος. Αισθάνομαι πραγματικά σαν να έχουμε μια συζήτηση σε ορισμένες περιπτώσεις;
Οποιαδήποτε οικογενειακή απόδραση για 5 ημέρες τους βάζουμε στο αυτοκίνητο και το φέρνουμε μαζί μας. Τον αγαπά όσο η οικογένειά του είναι εδώ είναι εντάξει. Παίρνει πολύ μοναχικό και μιλάει στον εαυτό του αν φύγουμε από την πόλη χωρίς αυτόν. Αν πάμε κάπου και δεν μπορούμε να τον πάρουμε, προσλαμβάνουμε πραγματικά ανθρώπους να έρθουν και να μιλήσουμε μαζί του!

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

13 Ιουλίου 2016 στις 3:55 μ.μ.

Μπορώ να πω πόσο μου αρέσει να προσλαμβάνετε ανθρώπους να έρχονται και να μιλούν με τη γάτα σας, Michelle; Είναι υπέροχο!

Απάντηση

Ο Κρις λέει:

28 Μαΐου 2017 στις 1:17 π.μ.

Έχω ένα πορτοκαλί θηλυκό tabby που κάνει αυτό που μοιάζει με 100s διαφορετικών ήχων. Όπως η γάτα σου, φαίνεταιnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Μεγάλη μίνι-mes! Κάνοντας τέχνη από τα μαλλιά σκύλουΜεγάλη μίνι-mes! Κάνοντας τέχνη από τα μαλλιά σκύλου

από τον Jen Phillips Απρίλιος 1 Απριλίου 2020 Τι κάνει ο δημιουργικός σκυλί groomer όταν κοιτάζει ένα σωρό μαλλιών σκύλου; Κάνει φυσικά ένα “mini -me”! Διαμορφωμένο από τα αποκόμματα της

Ανασκόπηση βιβλίων και giveaway: Μαγειρική με Clyde από Sue CassidyΑνασκόπηση βιβλίων και giveaway: Μαγειρική με Clyde από Sue Cassidy

Βρήκα το Sue Cassidy’s Singing Chef Blog μέσω μιας αναζήτησης Google λίγο πίσω, και το χαριτωμένο λογότυπο έβγαλε το μάτι μου. Παρόλο που δεν μαγειρεύω, μου αρέσει να διαβάζω συνταγές.