Πειραματισμός με νέες μεθόδους

από τον Michell Evans
29 Ιουνίου 2018
«Γεια Μισέλ. Πήγα στο Groom Expo West φέτος. Πήγα σε διάφορες τάξεις σε διαφορετικές τεχνικές περιποίησης. Ήμουν τόσο αντλημένος! Επέστρεψα στο σαλόνι ομορφιάς μου καθώς και δοκιμάσαμε πολλά από τα πράγματα που έμαθα. Μερικές από τις μεθόδους επεξεργάστηκαν, καθώς και άλλοι όχι τόσο πολύ. Οι πελάτες μου είναι πιστοί, καθώς δεν ανησυχώ για να τους χάσω, ωστόσο ήταν πολύ καταστροφή. ”

“Έτρεξα πίσω, αισθάνθηκα συγκλονισμένος και ανεπαρκής. Πάντα πίστευα ότι ήμουν ένας πολύ μεγάλος groomer, ωστόσο μετά από να πάω σε μαθήματα, καθώς και να προβάλω τους διαγωνισμούς περιποίησης, βλέπω ότι έχω πολλά να μάθω. Πολλά από τα σκυλιά μου είναι όλα ένα μήκος με ένα αξιολάτρευτο κεφάλι καθώς και ουρά. Έχετε οποιοδήποτε είδος καθοδήγησης σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε καθώς και να βελτιώσετε τις δεξιότητές μου για περιποίηση χωρίς να συντρίβω τον εαυτό μου καθώς και τους πελάτες μου; ” -Είδος υφάσματος

Η μέρα που καταλαβαίνουμε ό, τι για την περιποίηση είναι η μέρα που αποσυρθεί από την περιποίηση. Μέρος της απόλαυσης της περιποίησης είναι ότι δεν υπάρχει ανώτατο όριο στο ποσό της κατανόησης που μπορεί να αποκτηθεί. Από τις σχέσεις των πελατών μέχρι το χειρισμό των προκλητικών σκύλων καθώς και των γατών, για να κυριαρχήσουμε το δικό μας συντονισμό των ματιών των χεριών. Η Daily είναι μια ανακαλυπτική εμπειρία. Δηλώνουν ότι το ουσιαστικό και για την ευχαρίστηση της ζωής είναι η διατήρηση του σώματος καθώς και του μυαλού. Καλά καλλωπισμό το κάνει αυτό – για σίγουρο!

Εάν οι όροι όπως η οπίσθια γωνία, η μεταφορά του κεφαλιού, καθώς και η ανάληψη του lay -back είναι νέοι για εσάς, μπορεί να είναι συντριπτική. ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΦΥΛΛΩΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣ Ή ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ, καθώς και στη συνέχεια να εξετάσετε τις εικόνες των πρωταθλητών των πρωταθλητών κάθε φυλής καθώς και θα αρχίσετε να βλέπετε ακριβώς πώς ισχύουν οι όροι για την εμφάνιση του σκύλου. Θα ανακαλύψετε αυτούς τους όρους που χρησιμοποιούνται και πάλι. Υπάρχει ένα γλωσσάριο στο πίσω μέρος του βιβλίου για να σας βοηθήσει.
Διαφημίσεις

Προσπαθήστε να εφαρμόσετε νέες μεθόδους σε ένα μόνο κατοικίδιο ζώο ανά ημέρα, ή ακόμα και μία ανά εβδομάδα, αρχικά. Για να εφαρμόσετε και πολύ καλά, σύντομα μπορεί να προκαλέσει όλεθρο στη ρουτίνα σας καθώς και την αυτοπεποίθηση. Μία από τις πρωταρχικές διαφορές μεταξύ της στυλιζαρισμένης περιποίησης καθώς και της εύκολης ξυριστικής περιποίησης είναι τα μεγαλύτερα μαλλιά των ποδιών. Απλά μετατρέποντας ένα σκύλο κάθε μέρα από ένα ξύρισμα γύρω σε ένα ξύρισμα στο σώμα, καθώς και μια χτένα προσκόλλησης ενός μακρύτερου μήκους στα πόδια θα σιγά -σιγά, ωστόσο, σίγουρα σίγουρα θα μετατρέψει την πελατεία σας σε μια πολύ πιο στυλιζαρισμένη πελατεία υψηλότερης τιμής. Εκτός από το ναι, θα ενισχύσετε το κόστος για αυτό το στυλ, καθώς χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο καθώς και πολύ περισσότερη δεξιότητα.

Αφήνοντας τα μακρύτερα μαλλιά των ποδιών σας παρέχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να δημιουργήσετε τις δεξιότητές σας για ψαλίδι. Εκτός από την αλλαγή σε μακρύτερο παλτό στα πόδια παράγει μια πολύ πιο ισορροπημένη εμφάνιση. Η πληρότητα που παράγεται στα πόδια εξισορροπεί την βαρύτητα του σώματος, όπως η μόδα μπορεί να φαίνεται να ενισχύει το σώμα του ή αντιστρόφως να την καταστρέψει. Τα σκυλιά δεν φαίνονται τα καλύτερα τους με ξυρισμένα πόδια. Χρησιμοποιήστε τα αξεσουάρ χτένας για τα πόδια για να βεβαιωθείτε ότι το παλτό είναι αρκετό για να χτενίσετε, καθώς και το φινίρισμα ψαλιδιού.

Μια μεγάλη κατευθυντήρια γραμμή είναι να ανεβείτε τουλάχιστον τρεις λεπίδες από το μήκος του παλτό του σώματός σας για το μήκος του ποδιού σας. Για παράδειγμα, αν ξυρίσετε το σώμα σε μια λεπίδα #7, θα κάνατε μια χτένα #2 στα πόδια. Όπως και αν χρησιμοποιείτε μια λεπίδα #4 στο σώμα, χρησιμοποιήστε μια χτένα #1 στα πόδια. Πολλοί πελάτες δεν θα παρατηρήσουν καν ότι το παλτό είναι μεγαλύτερο στα πόδια, ωστόσο μπορεί να παρατηρήσει ότι ο σκύλος τους φαίνεται καλύτερα. Φυσικά, όλοι μας έχουμε πελάτες που δεν θα εξουσιοδοτήσουν το μακρύτερο παλτό στα πόδια. Απλώς τους θέλουν ξυρισμένα. Εντάξει.

Μετά από μερικούς μήνες περάστε, καθώς αφήνετε αποτελεσματικά πολύ περισσότερο παλτό ποδιών σε ένα καλό μέρος των σκύλων των πελατών σας, δοκιμάστε να προσθέσετε λίγο παλτό για να συμπληρώσετε μια χαλάρωση στην κορυφή ή να αφήσετε λίγο παλτό στο πίσω μέρος του λαιμού για να παράγει μια πολύ καλύτερη αψίδα ή την εμφάνιση ενός μεγαλύτερου λαιμού. Υπάρχει κάποιος τύπος βελτιώσεων σώματος που μπορείτε να παράγετε με τα μαλλιά. Είμαι βέβαιος ότι αυτά είναι το είδος των πραγμάτων που είδατε καθώς και να ανακαλύψετε την παράσταση που διεγείρει την ευαισθητοποίησή σας.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό τα κομμάτια του παλτό που αφήνετε για να παράγετε τις βελτιώσεις να είναι καλά αναμεμειγμένες για να διασφαλιστεί ότι ο πελάτης δεν μπορεί να δει ότι υπάρχουν δύο διαφορετικά μήκη παλτών που συναντιούνται. Τα ψαλίδια αραίωσης είναι ένα φανταστικό εργαλείο για να χρησιμοποιήσετε για να συνδυάσετε τα διαφορετικά μήκη μαζί. Εάν οι βελτιώσεις σας μοιάζουν με φτωχούς toupees, δεν θα αναθεωρήσει εξαιρετικά καλά τους πελάτες σας.

Το φθινόπωρο είναι μια μεγάλη εποχή του χρόνου για να προσπαθήσουμε να προσθέσουμε κάποια πλήρωσης – καλύπτονται εδώ, καθώς και εκεί, αφού πολλοί πελάτες ζητούν να έχουν το σκυλί τους να αφήσει λίγο περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου ούτως ή άλλως. Μην παραλείπετε να θυμάστε ότι ορισμένες βελτιώσεις παράγονται πραγματικά με την εξάλειψη του παλτό. Για παράδειγμα, για να φτιάξετε ένα παχουλό σκύλο φαίνεται λεπτότερο, μπορείτε να ξυρίσετε το στήθος καθώς και την κοιλιά με μια μικρότερη λεπίδα.

Ελπίζω μερικές από αυτές τις υποτονικές και σταθερές τροποποιήσεις να σας επιτρέψουν ωςκαι όπως οι πελάτες σας για να απολαύσουν τη διαδικασία ανάπτυξης. Συνεχίστε να ανακαλύπτετε καθώς και να απολαύσετε την περιποίηση, Terry! ✂

Έχετε μια ανησυχία που θέλετε να απαντήσει ο Michell; Στείλτε ανησυχίες στο michell@groomingtutor.com

Σύνολο

2

Μερίδια

2

0

0

0

0

Διαφημίσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Η υπερηφάνεια του OMA υπενθυμίζει το συνολικό γεύμα πουλερικών αιλουροειδώνΗ υπερηφάνεια του OMA υπενθυμίζει το συνολικό γεύμα πουλερικών αιλουροειδών

OMA του Avon, η CT ανακαλεί το γεύμα πουλερικών που έχουν πλήρη αιλουροειδών, αφού έχει τη δυνατότητα να μολυνθεί από τη Salmonella. Το γεύμα πουλερικών που χρησιμοποιείται για τα λιανικά

Το Ταμείο Βοήθειας Έκτακτης Ανάγκης GroomersΤο Ταμείο Βοήθειας Έκτακτης Ανάγκης Groomers

από την Kathy Hosler 24 Οκτωβρίου 2013 Το περασμένο φθινόπωρο, η Superstorm Sandy κατέστρεψε την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Νωρίτερα φέτος, τμήματα του Καναδά αντιμετώπισαν τεράστιες πλημμύρες, καθώς και

Θυμηθείτε με Πέμπτη: Φως ένα κερί για ένα κατοικίδιο ζώοΘυμηθείτε με Πέμπτη: Φως ένα κερί για ένα κατοικίδιο ζώο

Το κέντρο της Helen Woodward Animal ζητά από τους λάτρεις των κατοικίδιων ζώων σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης, βοηθώντας τους να θυμούνται τα εκατομμύρια των