Το Diamond in the ruff παράγει μια κουλτούρα φροντίδας καθώς και δέσμευση

από τον Jen Phillips Απρίλιος
1 Αυγούστου 2020
“Πηγαίνουμε στο σπίτι κάποιου για να προσφέρουμε μια υπηρεσία. Αυτό είναι ξεχωριστό “, μετοχών της Maggie Springer του Diamond in the ruff.

Αυτή η άποψη έχει αναπτύξει μια ακμάζουσα επιχειρηματική κουλτούρα, καθώς και μια πλήρη πλάκα πελατών για την κινητή λειτουργία της για κινητά στο Edmond της Οκλαχόμα.

“Όταν είναι τα γενέθλια του σκύλου, τους παίρνουμε ένα cupcake doggie καθώς και μια κάρτα γενεθλίων. Όταν ένας σκύλος περάσει μακριά, στέλνουμε μια κάρτα συμπάθειας. Παίρνουμε επίσης το τηλέφωνο όταν καλούν οι άνθρωποι. Έχουμε ένα πρόσωπο γραφείου πλήρους χρόνου που απαντά στο τηλέφωνο κάθε φορά. Είναι απαραίτητο για μένα ότι πηγαίνουμε το επιπλέον μίλι. Θέλουμε οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι μας ενδιαφέρουν “, δηλώνει η Maggie.

Αυτή η δέσμευση για τη φροντίδα ξεκίνησε με τη Maggie ως ιδιοκτήτη/χειριστή το 2009. “Ανακάλυψα για το κινητό κατοικίδιο ζώο, ενώ ζούσα στην ανατολική ακτή. Πίστευα ότι ήταν πραγματικά δροσερό. ”

Όταν επέλεξε τη μετεγκατάσταση πίσω στο σπίτι της, καθορίστε την Οκλαχόμα, ανακάλυψε ένα μικρό ρυμουλκούμενο καλλωπισμό στην Καλιφόρνια. “Πήγα και το οδήγησα πίσω. Ήταν 5 × 8. Ήταν σαν ένα αυτοκίνητο κλόουν. ”
Διαφημίσεις

Τώρα, το Diamond in the Ruff έχει επτά κινητά ιαματικά λουτρά καθώς και προσωπικό 10 για να εξυπηρετήσει πελάτες καθώς και γύρω από τον Edmond της Οκλαχόμα. Ο σύζυγος της Maggie, Josh, έχει ενταχθεί στην επιχείρηση. Διαχειρίζεται τη συντήρηση καθώς και την πλευρά μάρκετινγκ των πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένου του βίντεο, της φωτογραφίας καθώς και των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Η Maggie χειρίζεται την πλευρά της εταιρείας.

Η Maggie λέει: “Η αντικειμενική μας δήλωση είναι να παράγουμε την πιο θετική και καινοτόμο εμπειρία περιποίησης τόσο για τον σκύλο όσο και για τον ιδιοκτήτη”.

Για να ικανοποιήσει αυτή την αποστολή, καταλαβαίνει ότι ξεκινά με μια αφοσιωμένη ομάδα.

Σύμφωνα με τη Maggie, “Όλο το προσωπικό των διαμαντιών μας έχει τόσο υψηλό επίπεδο ενθουσιασμού για το έργο τους, καθώς και τις εξαιρετικές αρχές της εταιρείας καθώς και τις αξίες. Μου αρέσει να τους βλέπω να μεγαλώνουν στο επάγγελμά τους καθώς και στους ανθρώπους. Προωθούμε την ανακάλυψη καθώς και την προσφορά τους με αμειβόμενες συνεχείς εκπαιδευτικές πιθανότητες κάθε χρόνο. Σε εκτίμηση για τη δύσκολη δουλειά τους, καταβάλλουμε επίσης το 50% των μηνιαίων ασφαλίστρων ασφαλιστικής κάλυψης υγείας και ευεξίας, καθώς και προσφέρουμε πολλά οφέλη, μπόνους, καθώς και προνόμια. Όταν ανακαλύπτετε τους καλύτερους ανθρώπους για να συμμετάσχετε στην ομάδα σας, θα πρέπει να τα αντιμετωπίζετε σαν τους πολύτιμους λίθους που είναι! ”

Παρέχει επίσης, “Οι Groomers είναι καινοτόμοι άνθρωποι. Τους παρακινούμε στη μέθοδο την τέχνη τους καθώς και να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. Υπάρχει πάντα ένα νέο κούρεμα ή ένα νέο doodle. ”

Η Maggie ανέπτυξε το Diamond στο ruff μέσω δικτύωσης με άλλους. “Ένωσα ομάδες δικτύωσης καθώς και συνδεδεμένα με μια γειτονιά άλλων ιδιοκτητών μικρών εταιρειών για να ξεκινήσουν. Ήμουν εντελώς κράτηση μέσα στους πρώτους τέσσερις μήνες μου, καθώς και έβαλα όλους τους πελάτες σε επαναλαμβανόμενα ραντεβού. ”

Δεν είναι πλέον γαμπρό, ωστόσο επικεντρώνεται στην πλευρά της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης βιβλίων, του συντονισμού παροχών, του HR, της μισθοδοσίας καθώς και των άλλων καθηκόντων. “Εποπτεύομαι την επιχείρηση για να εγγυηθώ ότι όλοι τρέχουμε με το καλύτερο από τις ικανότητές μας. Εξακολουθώ να δικτυωθώ μέσα στη γειτονιά μας καθώς και στην απόλαυση της υποστήριξης καθώς και στη συνεργασία με άλλες μικρές επιχειρήσεις “, δηλώνει η Maggie.

Είναι επίσης αφιερωμένη στις περιφερειακές φιλανθρωπικές οργανώσεις καθώς και στη διάσωση. “Είμαι παθιασμένος με την εξυπηρέτηση της γειτονιάς μας καθώς και για να πιστεύω ότι διδάσκει, καθώς και να ενσταλάξει την ηθική, τη συμπόνια, καθώς και να κατανοεί που δεν μπορεί να διδαχθεί σε μια τάξη”.

Το Diamond in the ruff έχει δημιουργήσει μια διαδικασία χωρίς επαφή μετά την COVID. “Το προσωπικό του γραφείου μας χειρίζεται όλες τις αλληλεπιδράσεις πελατών ψηφιακά ή μέσω τηλεφώνου, υπογραμμίζοντας την υπηρεσία πελατών καθώς και την ευκολία. Παράγουν κρατήσεις, συγκεντρώνουν ηλεκτρονικές πληρωμές, καθώς και επαληθεύουν τις οδηγίες περιποίησης. ”

Από την πλευρά του groomer, φορούν μάσκες καθώς και γάντια για να ανακτήσουν το κατοικίδιο ζώο από προστατευμένο κατώφλι ή κιβώτιο, να απαλλαγούμε από την άμεση ανθρώπινη επαφή. Τα κινητά ιαματικά λουτρά είναι απολυμανόμενα μετά από κάθε επίσκεψη με εγκεκριμένο από το CDC απολυμαντικό που αποδεικνύεται αποτελεσματικό έναντι του κορώνα.

“Η υγεία καθώς και η ασφάλεια είναι πάντα η κορυφαία μας προτεραιότητα”, δηλώνει η Maggie.

Αφαιρέστε αυτό το διαμάντι στο ruff θα συνεχίσει να ρυθμίζει το κοινό για την καλλωπισμό κινητής τηλεφωνίας. ✂️

Σύνολο

2

Μερίδια

2

0

0

0

0

Διαφημίσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

2015 στην ανασκόπηση: Τα 5 μας πολλά εξέχοντα άρθρα για την υγεία και την ευεξία των αιλουροειδών2015 στην ανασκόπηση: Τα 5 μας πολλά εξέχοντα άρθρα για την υγεία και την ευεξία των αιλουροειδών

2015 ήταν ένα εξαιρετικά σπουδαίο έτος για όλους μας εδώ στη συνειδητή γάτα. Η αναγνώριση μας καθώς και η βάση των ανεμιστήρων αυξήθηκαν γρήγορα, χάρη σε όλους εσάς που ελέγχετε

Πώς θα διαφημίζατε τα σκυλιά οδηγών;Πώς θα διαφημίζατε τα σκυλιά οδηγών;

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που επεσήμαναν σε αυτήν την ανάρτηση. Τι γίνεται με τις διαφημίσεις του

Η υπερηφάνεια του OMA υπενθυμίζει το συνολικό γεύμα πουλερικών αιλουροειδώνΗ υπερηφάνεια του OMA υπενθυμίζει το συνολικό γεύμα πουλερικών αιλουροειδών

OMA του Avon, η CT ανακαλεί το γεύμα πουλερικών που έχουν πλήρη αιλουροειδών, αφού έχει τη δυνατότητα να μολυνθεί από τη Salmonella. Το γεύμα πουλερικών που χρησιμοποιείται για τα λιανικά